У Житомир їдуть грузинські реформатори

Без категорії

19 березня в прес-клубі Реформ о 13:00 житомиряни зустрінуться з Іло Глонті, грузинським реформатором, членом команди реформаторів М.Саакашвілі та Гіві Чіковані – засновником і генеральним директором компанії «Nx», який має власне телешоу «Nx Speaker» на 6 грузинських каналах і є членом політичної партії ЄНР (Єдиний Національний Рух).

Клуб молодих реформаторів – це організація, що об’єднує молодих людей з усієї України, які поділяють спільні ліберальні цінності (максимальна економічна та політична свобода особистості) та прагнуть брати активну участь у процесах реформування країни за допомогою моніторингу проведення реформ, розробку власних пропозицій нових чи альтернативних шляхів реформування та виявлення проблем, що існують на місцевому, центральному та міжнародному рівні.

«Я цікавився IT і сучасними системами управління ще з раннього віку. Я вивчав мови програмування самостійно, у віці 14-15 років я відкрив веб-студію, де створював і в подальшому продавав веб-сайти та програми. З того часу я став фінансово незалежним. Студія досі успішно працює. Окрім цього, я намагався передати здобуті знання в цих сферах іншим людям — навчав програмуванню в Ньютонській безкоштовній школі. Я з впевненістю можу сказати, що нове покоління дуже прогресивне, вільно мисляче і працювати з ними — це чудовий стимул»,– розповідає Гіві.

Академічна освіта: навчався в Паризькій школі бізнесу, Кавказькій школі бізнесу, Кавказькій школі бізнесу в Грузії, Інституті Роберта Шумана в Будапешті, школі Конрада Аденауера в Грузії та Німеччині та відвідав сотні тренінгів та семінарів у різноманітних напрямках.Вік: 22 роки. http://vk.com/givi_chikovani_in_zhitomir.


Вхід вільний.

Детальна інформація за телефонами: 

Тетяна 097 251 05 20 

Сергій 097 889 34 35