У Житомир заходить найбільший український кабельний провайдер

Група компаній “ВОЛЯ” отримала свідоцтво про реєстрацію в реєстрі операторів телекомунікацій для надання послуг платного телебачення та доступу в Інтернет у місті Житомир, пише “Телекритика” з посиланням на прес-службу компанії.

Дане рішення було опубліковане на офіційному сайті Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації (НКРЗІ).

“Незважаючи на важкі економічні умови, ми плануємо вийти на ринок телекомунікаційних послуг цього обласного центру вже найближчим часом. Зараз узгоджуємо умови договору з підрядниками про проведення будівельно-монтажних робіт, вивчаємо смаки й потреби цільової аудиторії, формуємо пакети послуг, підбираємо персонал”, – зазначив директор з регіонального розвитку компанії “ВОЛЯ” Володимир Федорчук.

Окрім цього, згідно повідомлень НКРЗІ, за останній тиждень строком на 5 років на надання послуг з технічного обслуговування та експлуатації телемереж у Житомирі отримала ліцензію житомирська приватна багатогалузева фірма “Електра”

Також, право надавати послуги доступу до Інтернету у м. Київ, Київській та Житомирській областях отримало київське ТОВ «ТЕРА-НЕТ.