У Житомирі в обласній бібліотеці баранівський живописець відкриває персональну виставку

З 17 по 31 березня 2015-го року в Житомирі проходитиме виставка картин живописця з Баранівки Володимира Кравчука.

Володимир Ігорович Кравчук народився у 1970 році в Баранівці. 

В 1987 році закінчив Баранівську середню школу №2. Після закінчення Вінницького педінституту повернувся до рідної школи, де, пройшовши шлях від молодого вчителя до вчителя-методиста, де працює й сьогодні. 

За фахом – історик. За покликанням – митець. Художню освіту здобував у школі-студії Баранівського фарфорового заводу. Поталанило із наставниками, серед яких були провідні художники баранівської мистецької школи. Та найбільше теплих спогадів про години спілкування з головним художником заводу Миколою Назаренком, якого Володимир Ігорович вважає своїм Вчителем.

Володимир Кравчук бере активну участь у виставках, конкурсах та фестивалях. Неодноразовий дипломант багатьох мистецьких заходів. У 2012 році Володимир Іванович стає фундатором творчої спілки «Розмай». Володимир Кравчук працює в техніках пастель, акварель. 

Тематика робіт художника Кравчука – рідне Полісся, український патріотизм, морально-етичні аспекти та активна позиція громадянина. Творче кредо Володимира Кравчука: «Малювати картини руками не можна – лише серцем, що б’є у душі…».