​В Jaguar вирішили пограти з електрикою

На очі фотошпигунів попався загадковий прототип від Jaguar. Деякі деталі оформлення кузова змушують припустити, що британський виробник вивів на тести або гібридну, або повністю електричну версію седана XE, яка зможе на рівних конкурувати, приміром, з Tesla Model S.

По-перше, на цю думку журналістів навів шильдик E, розміщений на кришці багажника: раніше у Jaguar моделей з такою літерою не спостерігалося. Крім того, на етикетці на лобовому склі шпигуни розгледіли абревіатуру FEV, яка періодично розшифровується виробником, як Full Electic Vehicle – “повністю електричний транспорт”.

По одному з припущень, в Jaguar вирішили розробити якусь електричну модель, яка могла б скласти відому конкуренцію далекобійним електроседанам від Tesla. Крім того за чутками, в Jaguar подумують про випуск електромодіфікаціі кросовера F-Pace, який має з седаном XE загальну платформу. Так що в кузові седана виробник може відчувати агрегати в тому числі і для нового кросовера.

У той же час, як уточнює видання Auto Evolution, під абревіатурою може розумітися велика інжинірингова фірма FEV GmbH, яка бере участь крім іншого і в розробці гібридних силових установок. За відомостями видання, ця фірма вже була помічена в партнерстві з Jaguar Land Rover.


Милано Украина. предлагает приобрести тороидальный баллон гбо. Цены хорошие. Доставка в любую часть страны. Обращайтесь.