Ваче Давтян у Житомирі розповість про успішні переговори

15 березня вдруге в рамках проекту «Вільний університет Житомир» своїми знаннями та секретами поділиться успішний підприємець та бізнес-тренер Ваче Давтян. 

На лекції Ваче Давтян розповість про те, як успішно проводити перемовини.

«Ми проводимо переговори кожен день – з колегами, клієнтами та партнерами. І майже завжди намагаємося «продати» свою ідею, продукт або послугу. Партнер відчуває, що ми думаємо тільки про себе, і каже «ні». Результат – взаємна недовіра і розчарування».

Як же створити місток довіри? Зрозуміти справжні потреби партнера, і знайти краще, для обох сторін. 

Рішення ви дізнаєтесь відвідавши лекцію Ваче Давтяна.

Ваче Давтян – підприємець, бізнес-тренер. У 1993 році з 180 доларами в кишені переїхав з Вірменії в Україну. Заснував компанію «Промкабель-Електрика» і «Пан Електро», що входять до трійки лідерів свого ринку.

За останні 15 років прочитав більше 1200 книг і пройшов близько 150 тренінгів. Багато чого спробував на практиці, в своїх компаніях. Носій великого багажу перемог. І дуже великого досвіду – того, як не треба робити.

22 лютого Ваче Давтян прочитав у Житомирі лекцію про тайм менеджмент, актова зала бібліотеки ледь вмістила усіх бажаючих велика кількість слухачів просто стояли. Тому лекція 15 березня відбудеться в більшому та просторішому залі кінотеатру «Україна».

3-4 квітня Ваче Давтян проведе в Житомрі дводенний тренінг для підприємців та бізнесменів про мистецтво ведення переговорів. 


Детальну інформацію про тренінг та умови участі за телефонами: 

0501387571, 0970128706. Микола.

Дата проведення: 15 березня

Початок заходу об 11-00

За адресою: вул. Київська, 13

Кінотеатр «Україна»

ВХІД ВІЛЬНИЙ.


«15 років поспіль я працював по 12 годин на добу. Втомлювався, не вистачало часу на спорт, сім’ю, хобі. Приїжджаєш додому після 9 вечора. Намагаєшся відпочити «на дивані», включивши телевізор. Наїдаєшся на ніч, пізно лягаєш спати. Енергія закінчується вже до середи, а на вихідних гарячково намагаєшся відновитися. Багатьом знайомий такий графік. Всі ці роки я шукав відповідь на питання про те, як вирватися з цього замкнутого кола. А коли знайшов, став працювати по 6-8 годин і при цьому встигати в 2 рази більше», – говорить Ваче.

– Що важливо для створення власного бізнесу?

По-перше потрібна енергія. По-друге – ідея: «Що хорошого я можу зробити?»,«Як я можу змінити світ?». По-третє – лідерство, вміння об’єднати і надихнути команду.

– Що на Вашу думку більш сприяє успіху в бізнесі: наполегливість чи освіта?

Тільки 20% успіху в бізнесі залежить від IQ. 80% успіху залежить від «емоційного інтелекту»: вміння відчувати людей, розуміти і контролювати свої емоції, надихати команду.

– Яка книга є настільною або та яку Ви перечитуєте багато разів?

За останні 15 років я прочитав більше 1200 книг і пройшов близько 150 тренінгів.

Є близько 100 книг, які надихнули та змінили мене. Ці книги я читав по 2-3 рази, і кожного разу відкривав щось нове. Лідерам раджу прочитати:

1. «Сила воли. Как развить и укрепить» Келли Макгонигал

2. «Идеальный руководитель» Ицхак Адизес

3. «Вызов лидерства» Джеймс Кузес

4. «Эмоциональное лидерство» Дэниел Гоулман

5. «Доставляя счастье» Тони Шей

6. «Сердце компании» Патрик Ленсиони

7. «Никогда не ешь в одиночку» Кейт Феррацци

8. «Поток» Михай Чиксентмихайи

9. «Доверие» Фрэнсис Фукуяма

10. «Цитадель» Антуан де-Сент Экзюпери

Рекомендовані книжки від Ваче Давтяна

https://www.facebook.com/notes/%D0%B2%D0%B0%D1%87%…

– Що Вас мотивує?

Мене надихає реалізація моєї місії: «Допомагаю лідерам стати успішними і щасливими». Мрію, щоб Україна стала успішною країною щасливих людей.

– Улюблений музичний стиль? Виконавці?

Музика має на мене позитивний вплив, люблю різноманітість, але найбільше –джаз і класику, вони підіймають інтелектуальний рівень людини. Із виконавців мені подобаються Мадонна, Майкл Джексон…

– Протягом якого часу Ви займаєтеся китайської практикою «цигун»? І чим вона допомогла Вам у бізнесі та житті?

Цигун займаюсь 5 років. Вона врятувала мені життя після серйозної емоційної кризи. Негативна енергія мене руйнувала, я втрачав цікавість до життя. Це було дуже складно. Цигун допоміг мені звільнитись від негативу, управляти своєю енергією.

– Як Вам вдається знаходити час на роботу та заняття улюбленими справами?

Мій секрет – «золота година». Зранку я планую свій день, обираю найважливішу стратегічну задачу і займаю нею 1-1,5 години, не відволікаючись ні на що. Потім роблю перерву: граю в теніс чи роблю інтенсивну «7-хвилинну» зарядку. Далі – ще одна «золота година». Все інше – після обіду. Для лідера важливо навчитись розставляти пріоритети і щодня приділяти як мінімум одну «золоту годину» для реалізації своєї мрії.

– Ваш девіз? 

«Завдяки тому, що мені не допомогли – я впорався сам!»


Катерина Ставінська