Японці винайшли кишенькову пральну машину

Японці ніколи не зупиняються, коли справа стосується чистоти і технологій. 

Хоча вони ще ніби як не винайшли «Ретону», на відміну від американців, місцевим винахідникам є, чим здивувати в області пральних машин. Девайс Coton Handy Washer відмінно справляється з харчовими плямами і вміщується у великій кишені або маленькій дамській сумочці. 

Діючи подібно канцелярській «замазці», машинка стирає плями і незручне почуття. (Но стандартные машины ремонтируют в Тюмени. Ремонт стиральных машин на дому в Тюмени)

Проблема з неакуратною раптовою плямою на одязі – хрестоматійна ресторанна історія. Тільки що ви вели приємну бесіду з молодою людиною, і ось вже пляма на блузі – від кави, вина або соусу до спагетті. Начебто нічого страшного, але вечір зіпсований. А посадити пляму кетчупу на білосніжну сорочку посеред робочого дня? Напередодні важливої презентації? Нікому не завадить кишенькова пральна машинка, чи не так?

Такий гаджет вже доступний в Японії. Coton Handy Washer працює на батарейках, прибираючи плями з бавовняних речей за 30 секунд. За допомогою спеціальної невеликої насадки пристрій імітує роботу барабанної пральної машини.

Принцип дії простий. Прикладіть насадку до плями, і воно почне «барабанити» по бруду зі швидкістю 700 ударів на хвилину, видаляючи його з допомогою викиду невеликої кількості води. Бруд просто «вибивається» з тканини.