4 комунальні підприємства Житомирщини чекають на своїх начальників

Житомирська обласна рада оголошує конкурс на заміщення вакантних посад керівників об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області:

1. Головного лікаря Житомирського обласного стоматологічного медичного об’єднання Житомирської обласної ради.

У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які мають повну вищу освіту (спеціаліст, магістр) за напрямом підготовки „Медицина”, проходження інтернатури за однією зі спеціальностей медичного профілю з наступною спеціалізацією з „Організації і управління охороною здоров’я”, підвищення кваліфікації (курси удосконалення, стажування, передатестаційні цикли тощо), наявність сертифіката лікаря-спеціаліста та посвідчення про присвоєння (підтвердження) кваліфікаційної категорії з цієї спеціальності, стаж роботи за фахом не менше 5 років.

2. Директора Пугачівського дитячого будинку-інтернату Житомирської обласної ради.

У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які мають повну вищу освіту відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст), післядипломну освіту в галузі управління, стаж роботи у відповідній сфері діяльності на керівних посадах не менше 5 років.

3. Директора Житомирського обласного краєзнавчого музею Житомирської обласної ради.

У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які мають повну вищу освіту гуманітарного напряму підготовки (магістр, спеціаліст), післядипломну освіту в галузі управління, стаж роботи в галузі культури за професіями керівників нижчого рівня не менше 5 років.

4. Директора комунального підприємства „Обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі” Житомирської обласної ради.

У конкурсі можуть брати участь громадяни України, які мають повну вищу освіту відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст), післядипломну освіту в галузі управління, відповідну підготовку та стаж роботи за професіями керівників нижчого рівняне менше 3 років.


Термін подання заяв: 30 календарних днів з дня опублікування оголошення.

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до Житомирської обласної ради за адресою: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 1, каб. 115,такі документи:

заяву про участь у конкурсі;

особовий листок з обліку кадрів;

автобіографію;

копію диплома про освіту;

копію паспорта;

декларацію за минулий рік;

попередження про спеціальні обмеження;

письмову згоду на обробку персональних даних;

дві фотографії розміром 6Х4 см;

копію трудової книжки;

копію сертифіката спеціаліста (для головного лікаря);

копію посвідчення про кваліфікаційну категорію (для головного лікаря);

пропозиції кандидата щодо подальшої діяльності юридичної особи, передбаченої її установчими документами (для підприємства – бізнес-план, для установи – програма діяльності, викладені у довільній формі).


Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації).

За довідками звертатися за телефонами: 47-51-23; 47-51-24.


Прес-служба обласної ради