Чоловіча мода весна-літо 2015: головні тренди сезону

В основі чоловічої моди нового сезону – ностальгія за елегантністю 1960-х років і тяга до мінімалізму. 

Це проявляється в лаконічних силуетах, вибраних матеріалах і нейтральній колірній гамі з яскравими спалахами. Девіз сезону – неформальний підхід у всьому. Невеличкий огляд по найголовнішим тенденціям чоловічої моди весна-літо 2015.

Кілька сезонів поспіль куртки-бомбери є ключовим елементом верхнього одягу в чоловічих колекціях, таких, як напр. на https://mixstore.com.ua/. На цей раз варто звернути увагу на моделі з абстрактними принтами або яскравих кольорів. Такі є у Roberto Cavalli і Calvin Klein Collection.

Цікаво виглядають варіанти з крокодилової шкіри та замші, як у Giorgio Armani і Louis Vuitton.

Не меншою популярністю користуються супероб’ємні парки, нагадують парашут, і пальто в ретро-стилі прямого силуету. Також уваги заслуговують кольорові тренчі під пояс і вовняні пальто, які також прийнято носити з поясом. Вони представлені в колекціях Dries Van Noten, Burberry Prorsum та інших марок.

Ключовий акцент у весняно-літніх колекціях зроблений на костюмах. Основний акцент – на неформальному стилі. Англійська костюм дизайнери пропонують носити з кросівками, об’ємні квадратні піджаки в стилі 1960-х років доповнюють мішкуватими брюками, а замість сорочок радять носити майки. Як джерело натхнення – колекції Giorgio Armani, Louis Vuitton, Ermenegildo Zegna і Burberry Prorsum