Інклюзивна школа “Всесвіт” відсвяткує 20-річчя в Облмуздрамтеатрі

З нагоди 20-ти річчя Загальноосвітньої україно-італійської школи з інклюзивною освітою «ВСЕСВІТ»  у Житомирі відбудеться концерт.

Свято пройде 30 квітня 2015 року о 15.00 в облмуздрамтеатрі.

Із історії школи:

Школа «ВСЕСВІТ», перша приватна християнська школа з інклюзивною освітою , що була відкрита в Україні у 1994 році. Школа народилась з великого бажання батьків допомогти дітям отримати цілісну освіту та виховання на основі християнських цінностей, щоб діти мали перед обличчям хороший приклад і наставництво. Навчання та виховання базується на християнських принципах. Тут відроджують духовність.

Двадцять років шкільного життя підтвердили правильність шляху. Вона має унікальну і єдину в Україні блочну систему виховання, де основним принципом є: «учні, вчителі, батьки повинні вчитися все життя навчатися разом, щоб жити в любові з Богом, один з одним, в своїй родині, в своєму місті, в своїй країні, з усім світом».

Шкільна програма навчання включає в себе обов’язкову для кожної української школи державну програму, спец програму з вивчення італійської і англійської мови, а також широкий вибір факультативів, гуртків за інтересами.

Діяльність ґрунтується на вірі, надії та любові й спрямована на формування і розвиток особистості дитини, на її самореалізацію. Педагогічний шлях нетрадиційний; головне, щоб всі знання проходили через розум, серце і досвід дитини.


Чекаємо вас на нашому святі!

З повагою, голова ради школи Олена Хачатрян

Тел.(067)70-98-386.

А також запрошуємо відвідати школу у будь-який час , за адресою:

М.Житомир вул..Корабельна,10.