​«Митний конфіскат»: тепер можна купити і Lamborghini

У Білорусі Lamborghini Gallardo Spyder продають через магазин конфіскованих товарів.

У мінському магазині конфіскованих товарів продається автомобіль Lamborghini Gallardo Spyder. Суперкар 2008 року випуску заявлений на торги 16 квітня. В анонсі торгів сказано, що автомобіль має двигун об’ємом 5,2 л (V10), тип палива – бензин, кількість палива в баку – 1 літр.

Початкова ціна становить 2 млрд 100 млн білоруських рублів. За курсом Нацбанку на сьогодні, 16 квітня, це складає $ 137 165. І, швидше за все, автомобіль не буде проданий за таку суму: в Україні чи Росії аналоги можна знайти значно дешевше.

банковский конфискат авто

Як повідомляють ЗМІ, Lamborghini Gallardo Spyder був вилучений співробітниками Мінської регіональної митниці в серпні минулого року за порушення термінів тимчасового ввезення у громадянина Венесуели. Протягом відведеного року Lamborghini не покинув межі країни, за що власник автомобіля і поплатився.

Уточнюється, що суперкар, придбаний в США, потрапив на територію республіки в 2010 році, а після арешту був опечатаний і знаходився на паркінгу магазину, який торгує конфіскатом. Тоді автомобіль був не так на ходу через проблеми з двигуном