На Ямалі дорожчає хліб

Хлібопекарів на Ямалі підтримають: в регіоні встановлена середня роздрібна ціна на хліб в 2015 році. адже ціна на продукт постійно йде вгору.

Губернатор Ямало-Ненецького автономного округу Дмитро Кобилкін підписав постанову про надання державної підтримки виробникам хліба в 2015 році. 

Середня роздрібна ціна реалізації одного кілограма хліба по арктичному регіоні без податку на додану вартість складе в першому кварталі – 48,76 рублів, у другому – 49,80 рублів, в третьому – 50,84 рублів і в четвертому – 51,88 рубль.

Як відзначають в Ямальском уряді, за підсумками реалізації програми підтримки суб’єктів малого та середнього підприємництва в Ямало-Ненецькому автономному окрузі підприємці регіону в 2014 році на розвиток своєї діяльності отримали підтримку в 594 200 000 рублів (у вигляді субсидій і субвенцій).

Із загальної суми 42,7 млн рублів були спрямовані 22 суб’єктам малого та середнього підприємництва саме як виробникам хліба.

Правда, чи вистачить хліба і чи прийнятна ціна в “холодному” регіоні – не зрозуміло. 

Саме тому http://findbest.net/otzyvy-hlebopechki створив рубрику “Відгуки покупців хлібопічок”. Тепер кожен, хто не взмозі купувати дорогий хліб, зможе його спекти, вибравши необхідну хлібопічку.