На Житомирщині 42-річна дружина під час сварки зарізала п’яного чоловіка кухонним ножем

Про смерть 40-річного жителя Новоград-Волинського району до міліції 23 квітня повідомили медики, повідомляють в УМВС.

 Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події, виявила в одній з кімнат приватного будинку тіло господаря. Під час його огляду правоохоронці помітили колото-різану рану на спині.

У розмові із дружиною померлого з’ясувалось, що медиків 42-річна жінка викликала після того, як знайшла чоловіка у непритомному стані. За її словами, останнім часом він нарікав на здоров’я і зловживав спиртним. Про поранення на його тілі жінка нібито нічого не знала.

“Водночас під час огляду місця події та прилеглої до будинку території оперативники виявили у канаві кухонний ніж з бурими плямами. Експертиза підтвердила, що кров на ньому належить загиблому, а поранення, що стало причиною смерті, могло бути нанесене цим ножем”,- коментує начальник Новоград-Волинського МВ УМВС Сергій Рябошапка.

У ході проведених слідчо-розшукових заходів було встановлено причетність дружини до смерті загиблого. Сама жінка зізналася у вчиненні злочину.

Вона пояснила, що у той день її чоловік вкотре прийшов додому напідпитку і влаштував чергову сварку, в опалі якої вона вдарила його ножем. Аби приховати злочин, вимила підлогу, прибрала закривавлені речі і спалила їх у полі, ніж викинула у найближчу канаву. Лише після того викликала швидку.

Нині жінці офіційно оголошено про підозру у вчиненні злочину. Досудове слідство триває. За нанесення фатального поранення своєму чоловікові їй загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.