​Новий флагман автівок Volvo побореться за покупців німецького преміум

Після появи нового покоління позашляховика Volvo XC90 статус ветерана модельного ряду перейшов до седану S80, який старанно випускається шведами з 2006 року. Компанія сповнена рішучості замінити модель чимось принципово новим. Моделлю, яка нібито повинна утерти ніс великої німецької трійці.

На зміну Volvo S80 прийде седан з індексом S90, і його повинні показати публіці вже в 2015 році. Стверджується, що модель змінить не тільки індекс, але й концепцію. Шведи розробляють свій новий флагман з урахуванням всіх уроків, які були отримані ними при роботі над новим поколінням XC90.

“Компанія SVcar пропонує прокат автівок чи аренду автівок, в тому числі Volvo, в Києві та Одесі. Усі бажаючі можуть звернутись до менеджерів фірми на http://svcar.ua/

“S90 буде відмінною демонстрацією тієї революції, яку ми зараз переживаємо, – заявив виданню Autocar керуючий директор британського філіалу Volvo Нік Коннор. – Я думаю, він зробить ще більше враження, ніж новий XC90. Дизайн і розміри зроблять його набагато більш преміальним автомобілем, ніж Volvo S80 “.

Топ-менеджер додав, що зараз компанія принципово йде своїм шляхом, не звертаючи уваги на досягнення німецьких конкурентів. Хоча, без паралелей з преміальними седанами від Audi, BMW, Mercedes і Jaguar шведи все одно обійтися не можуть – саме в цьому сегменті компанія і спробує погосподарювати.

За попередніми даними, Volvo S90 буде побудований на тій же платформі модульної SPA, що і XC90. Мало того, седан може запозичити у позашляховика і моторну гамму, включаючи 400-сильну гібридну силову установку. Легко припустити, що технологічна спільність дозволить шведам постачити седан і системою повного приводу.