​Силову установку Acura NSX будуть охолоджувати більше десятка радіаторів

Компанія Acura, яка готує до виходу серійну версію свого гібридного суперкара NSX, розповіла про деякі технічні подробиці його конструкції. Однак при цьому офіційно потужність силової установки серійної NSX так поки і не озвучена.

Стало відомо, наприклад, що суперкар буде базуватися на каркасі, зібраному з найсучасніших матеріалів, включаючи високоміцні сталі, алюміній і вуглепластики. У виготовленні компонентів каркаса компанія Acura збирається застосовувати власні технології, що до цього не використовувалися в світовому автопромі.

Стверджується, що основною метою розробок було максимальне підвищення жорсткості кузова при збереженні його малої ваги.

Раніше повідомлялося, що силову установку Acura NSX складуть бензиновий V6 і три електродвигуна, два з яких будуть обертати передні колеса. Усім цим силовим агрегатам знадобиться потужне охолодження, тому інженери Acura мають намір розташувати теплообмінники скрізь, де тільки можливо – включаючи передні крила.

А охолодженням бензинового мотора займуться відразу три радіатора. Чотири двигуна сумарно будуть розвивати, як очікується, від 500 до 550 к.с., але в планах компанії значиться і випуск зарядженого варіанту Type R.

Заплатити за Acura NSX в США, де суперкар вперше надійде у продаж, доведеться близько 150 000 доларів. 


MAZ500 представляє трактори МТЗ Беларус. Умодернізовану та сучасну машину Ви можете знайти на http://maz500.com.ua/c17180-traktora-mtz-f-g1264-118447.html, реалізація тракторів МТЗ проводиться в лізинг ( кредит) в рамках державної підтримки експорту товарів Республіки Білорусь на вигідних умовах.