У Житомир приїде зірка фільму “Смертельно живий”

14 квітня о 18.00 у кінотеатрі ім. Франка відбудеться урочистий допрем’єрний показ повнометражного українського фільму “Смертельно живий”. Презентувати фільм до Житомира приїде особисто герой фільму, актор Олег Примогенов.

Фільм «Смертельно Живий» знято у кращих європейських традиціях жанру психологічний трилер, драма, детектив. Це один з найочікуваніших та інтригуючих українських фільмів 2015 року. На початку лютого “Смертельно Живий” презентовано на 65-му Берлінському міжнародному кінофестивалі в рамках Європейського кіноринку, на якому трилер отримав гарні відгуки.

Сюжет трилеру «Смертельно Живий» обертається навколо містичних пророцтв, які протягом трьох років отримує через SMS відомий український письменник на ім’я Семен. І як би не діяв головний герой фільму, повідомлення з невідомого номеру неодмінно збуваються. Всі спроби знайти автора пророцтв закінчуються повним провалом. Семен продовжує жити відносно спокійним життям до тих пір, поки йому не надходить чергове повідомлення…

Режисер, актор та сценарист фільму «Смертельно Живий» – Максим Стецков (“Дивні люди”, “Старий пес”, “Чарлі”) – один із 10 найперспективніших молодих режисерів України» за версією українського представництва Європейської кіноасоціації NISI MASA та Міжнародної федерації кіноклубів. Ролі у «Смертельно Живому» виконали такі талановиті актори як Вікторія Варлей, Олександр Герелес, Максим Стецков, В’ячеслав Довженко, Михайло Кришталь, Олег Примогенов та інші.