У Житомирі відбудеться перший Великий Бал благодійників

29 квітня 2015 року у  Житомирі відбудеться перший Великий Бал благодійників. 

Основна мета заходу – допомога багатодітній родині із Житомира у придбанні житла. 

Організатори: Житомирська міська дитяча громадська організація «Все робимо самі», Благодійний фонд «Сім’Я», благодійний фонд «Зігрій любов’ю дитину», Відділ соціального служіння Житомирської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату та Асоціація благодійників України.

У програмі Балу – виступ зірок української естради, обрання Короля та Королеви балу благодійників, танці, святковий фуршет, благодійний аукціон ексклюзивних виробів майстрів художньої творчості, благодійна лотерея, майстер-клас з вальсу та польки. 

Окрім цього, у рамках Балу відбудеться презентація клубу благодійників «Янголи добра» та церемонія нагородження кращих благодійників та відомих особистостей, які підтримують та особисто провадять доброчинну діяльність. 

Центральною подією вечора буде передача коштів на придбання житла для багатодітної родини із Житомира. Ця родина, яка виховує шістьох неповнолітніх дітей, вже близько 20 років займається благодійністю, але не має власного житла.

Бал благодійників у Житомирі відвідають Святіший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет, оперна співачка Олена Гребенюк, мисткиня, журналіст і громадський діяч Анжеліка Рудинцька, Народна артистка України Ніна Матвієнко, співачки Марина Одольська, Жанна Боднарук, Лена Дарк, Ангелія, дует «Анна-Марія». Ведучі вечора – гурт «Українські барви» на чолі зі співачкою Оксаною Стебельською. На Бал запрошені Дружина Президента України Марина Порошенко, голова Наглядової ради МБФ «Україна 3000» Катерина Ющенко, керівники посольств та іноземних місій в Україні, співачки Ірина Білик, Наталія Могілевська, Камалія, Наталія Валевська, Оксана Пекун, Джамала. Також на Бал благодійників запрошені житомирський сектор бізнесу та громадськість.


З 16.30 до 17.00 буде проводитись реєстрація гостей, артистів, ЗМІ.

17.00 відбудеться благословення Патріарха Філарета та відкриття балу.

Захід відбудеться 29 квітня 2015 року в ресторані «Анна» за адресою: м. Житомир, вул. Щорса, 31, початок о 17:00.

Гості мають прийти у зазначеному в запрошені дрес-коді.

Просимо ЗМІ повідомити про присутність на Балу до 24 квітня 2015 року за тел.. 096-468-17-65.