У Житомирі відбувся перший Великий Бал благодійників

29 квітня в ресторані «Анна» відбувся великий Бал благодійників.

Основна мета балу – допомога багатодітній родині із Житомира у придбанні житла.

У програмі Балу був виступ зірок української естради, обрання Короля та Королеви балу благодійників, танці, святковий фуршет, благодійний аукціон ексклюзивних виробів майстрів художньої творчості, благодійна лотерея, майстер-клас з вальсу та польки.

Окрім цього, у рамках Балу відбулася презентація клубу благодійників «Янголи добра» та церемонія нагородження кращих благодійників та відомих особистостей, які підтримують та особисто провадять доброчинну діяльність. 

Також бал благодійників у Житомирі відвідав Святіший Патріарх Київський і всієї Русі-України Філарет.

Центральною подією вечора була передача коштів на придбання житла для багатодітної родини із Житомира. 

Ця родина, яка виховує шістьох неповнолітніх дітей, вже близько 20 років займається благодійністю, але не має власного житла. Поспілкувавшись з багатодітною матір’ю Оленою Хачатрян, ми дізналися більше про родинне життя цієї сім’ї.

Ви багатодітна родина, маєте 6 неповнолітніх дітей, але не маєте власного житла. 

– Так, це правда. У 2004 році народилася третя дитина, а у 2008 році – четверта. Ось тоді ми зрозуміли, що нам потрібна квартира, бо своєї не було. Деякі навіть жартують, що ми займаємося благодійністю, допомагаємо людям, а свого житла ще не придбали.

Де зараз проживаєте?

– На даний момент свого житла у нас немає, тому доводиться знімати квартиру у місті Житомирі, що знаходиться на вул. Київській.

Ви маєте роботу чи весь свій час приділяєте вихованню дітей?

– Так, я маю роботу. Працюю бухгалтером на підприємстві «АЙС ТІМ», але на даний момент знаходжусь у декретній відпустці. Це не означає, що я відпочиваю дома, тому що паралельно з вихованням дітей займаюсь бухгалтерськими та аутсорсинговими послугами. Нещодавно отримала юридичну освіту, тому практикуюся ще й у цьому напрямку. Я не сиджу на місці жодного дня.

Чи можете Ви з чоловіком забезпечити дітей усіма необхідними потребами?

– Так,всі речі та їжа, тобто все, що їм необхідно вони мають. Ми з чоловіком для цього робимо все та докладаємо багато зусиль.

Хто допоміг організувати благодійний концерт?

– Це була ідея Ольги Сердюкової, яка є представником благодійного фонду «Зігрій любов’ю дитину» та Богдана Кульчинського – «Все робимо самі». Вони повідомили мені, що хочуть запропонувати благодійникам підтримати нашу родину у придбанні житла. Тому все, що сьогодні відбувається, організували саме вони.

Якщо назбираєте певну суму грошей, де хочете купити квартиру?

– Взагалі я не знаю. Ми розглядали різні варіанти, близько Житомира та у самому Житомирі. Ми молимося і віримо, що Бог почує наші молитви та все ж отримаємо довгоочікуваний будинок.