“Укрпошта” розішле жителям Житомирщини інформацію про субсидії

Голова обласної ради Віталій Француз, голова облдержадміністрації Сергій Машковський та в.о. генерального директора УДППЗ «Укрпошта» Ігор Ткачук підписали меморандум про співробітництво у сфері надання послуг поштового зв’язку в області.

Цим документом сторони засвідчили свої наміри забезпечити для населення області доступність в отриманні результату щодо нарахування субсидій. Реалізація меморандуму полягає в інформаційному забезпеченні населення, організацій, що надають послуги ЖКГ, органів соцзахисту та фіскальної служби, а також у безконтактному способі отримання субсидій. 

Таким чином пересилання податкових повідомлень-рішень платникам податків, надання і отримання документів відбувається через найбільш доступну мережу – поштовий зв’язок.

DSC 0363363

«Сьогодні, коли постало питання швидко, якісно доставити у кожен дім області інформацію, яка допоможе людям отримати субсидії і зменшити навантаження на сімейні бюджети, єдиною структурою, що може це зробити є “Укрпошта”, – відзначив заступник голови обласної ради Руслан Годований під час зібрання з нагоди підписання меморандуму.

«“Укрпошта” – це єдиний загальнодержавний оператор, який на зв’язку з кожним населеним пунктом, з кожним помешканням, – каже Руслан Годований. – Дякуємо всім працівникам за оперативне донесення бланків на отримання субсидій. Сподіваємось, що так само швидко, впроводовж 15 днів, кожен громадянин отримає результат – відповідь, чи належить йому отримати субсидію».

DSC 0396396

За словами Сергія Машковського, нині першочерговим завданням для всіх рівнів влади в області є донесення інформації про особливості спрощеної системи субсидій, створення умов, щоб державну допомогу отримала максимальна кількість людей. Із державного бюджету на ці потреби для області виділено 128 млн. грн. За потреби сума буде збільшена.

Прес-служба обласної ради