Відпочинок в Карпатах

Буковель – це гірськолижний комплекс, який знаходиться біля села Паляниця в Івано-Франківській області України, у підніжжя однойменної гори. Розвиватися він почав лише в 2000 році, а перша канатна дорога з’явилася тут в 2002.

Схили Буковеля повністю підготовлені для любителів катання: тут є пункти прокату спорядження, працюють інструктори, відкрито кілька кафе, є дитячий клуб і центр розваг, працюють сувенірні магазини. Крім катання на гірських лижах, відпочиваючі мають можливість покататися на конях, відправитися на прогулянку по околицях відпочити в розважально центрі «Бука».

Якщо ж гірські лижі для вас не головне, але є бажання провести відпочинок в горах, то оптимальним вибором буде придбання туру в Буковель в літній сезон – підйомники працюють, бази відпочинку відчутно знижують ціни. Можна гуляти, кататися на велосипеді, відпочивати на річці і ще багато чого.

Одночасно з розвитком гірськолижних спусків та інших зимових розваг, навколо курорту стали як гриби після дощу з’являтися численні готелі, комплекси відпочинку, пансіонати, туристичні центри та приватні будинки – так що знайти житло в Буковелі проблем не складно.

Правда найпривабливіший за ціною готель в карпатах, де Ви отримаєте нормальні умови – це таки готель Коруна. що в с. Татарів. Проживання тут подарує Вам комфорт і затишок. Отже, подаруйте собі душевний відпочинок в Карпатах!