Вночі у Житомирі прямо в салоні “Шкоди” впіймали трьох автокрадіїв

Близько 1 години ночі 2 квітня до міліції зателефонував житомирянин із повідомленням про підозрілих осіб біля власного автомобіля. 

Чоловік припаркував свою «Шкоду» поблизу багатоповерхівки, в якій проживає, повідомляють в УМВС.

За вказаною заявником адресою було направлено найближчий до місця події черговий наряд патрульної служби. На момент прибуття правоохоронців біля автівки знаходилося двоє чоловіків, ще один сидів у салоні. Патрульні помітили розбите скло на передніх дверцятах машини з боку водія, а також щойно демонтовану з панелі автомагнітолу.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Житомирського міськвідділу міліції, працівники якої зафіксували виявлені пошкодження автівки та з’ясували особи затриманих молодиків. Ними виявилися житомирянивіком 34, 30 та 25 років. У намірах вчинити крадіжку трійця зізналася.

“Нині за фактом замаху на вчинення крадіжки групою осіб (ст.15, ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України) розпочато досудове розслідування. Затримані перевіряються на причетність до інших аналогічних злочинів на території міста“, – повідомив начальник Житомирського МВ УМВС Михайло Сорока.

За чинним кримінальним законодавством, молодикам може загрожувати арешт до півроку, обмеження або ж позбавлення волі строком до 5 років.