Меблі з безпроводною зарядкою

Користувачі зможуть заряджати свої мобільні пристрої, просто поклавши їх на меблі IKEA. 

Шведська компанія незабаром почне продаж предметів меблів з вбудованими бездротовими зарядками. Заповнення заряду відбувається за допомогою індукційної передачі енергії.

Меблі з функцією бездротової зарядки для мобільних пристроїв надійдуть в продаж у середині червня. У Великобританії вони будуть продаватися за ціною від 30 фунтів стерлінгів (46 доларів США). Про це повідомляє видання IBTimes.

Технологія бездротової зарядки вже доступна власникам деяких смартфонів, таких як Samsung Galaxy S5, Note 4 і LG G3, завдяки спеціальним заднім кришок. IKEA має широку мережу роздрібних магазинів по всьому світу. І якщо така величезна компанія інтегрує стандарт Qi, розроблений консорціумом Wireless Power Consortium, у всі свої меблі, то виробники смартфонів можуть відчути себе зобов’язаними зробити те ж саме.

У нову колекцію IKEA увійдуть приліжкові столики, підлогові і настільні світильники, а також зарядні панелі для розміщення на будь-якій поверхні в кімнаті.


Интернет- магазин goldenplaza.com.ua предлагает металические кованые кровати. Выбор огромный, цена приемлимая. Заходите, выбирайте.