​Найдорожчий у світі “розумний” браслет коштує як квартира

Багато хто вважає найдорожчим  пристроєм Apple Watch, адже ціна на його люксові конфігурації досягає 17000 доларів – порівняно з непоганим автомобілем. Однак що ви скажете про “розумноий” браслет, який обійдеться дорожче, наприклад, ніж квартира?

Італійський дизайнерський будинок Pininfarina відкрив передзамовлення на новий смарт-браслет Armill Apollo від Сhristophe & Co, виконаний з 18-каратного золота з інкрустацією з коштовного каміння. Вартість гаджета складе 149 000 доларів.

Розміри браслета будуть індивідуально підганяти під кожного покупця. Гаджет може використовуватися для оплати покупок, для управління системами “розумного” будинку, він може сполучатися зі бортовими комп’ютерами автомобілів і яхт.

Заряджати браслет доведеться не частіше разу на рік – спеціальна технологія дозволяє пристрою поповнювати свій заряд від енергії руху рук людини. До кожного пристрою додаються послуги особистого асистента, викликати якого можна після натискання спеціальної клавіші.

При цьому, якщо хоча б один володар браслета захоче, щоб його пристрій навчилося якоїсь нової можливості, він може зателефонувати виробнику і команда розробників додасть її. Щоб браслет не застарів, його технічну начинку можна буде легко замінити на сучаснішу, коли прийде час.

Чоловічі браслети від Pimano можна придбати вже зараз і ціни доступніші. Заходьте на http://pimano.com.ua/muzhskie-braslety та вибирайте підходящий для себе браслет.