​Новий УФ-принтер Matan дебютує на виставці Fespa 2015

Ізраїльський виробник вперше покаже Matan Quantum з краплею 7 пл, призначений для високоякісного друку.

Компанія Matan Digital Printers вперше в Європі продемонструє на виставці Fespa 2015 новий широкоформатний гібридний УФ-принтер Matan Quantum шириною 3,5 м.

Новинка була розроблена спеціально для високоякісного друку інтер’єрної продукції. УФ-принтер оснащується струминними головками з краплею об’ємом від 7 пл. і роздільною здатністю 1200 dpi, LED-сушінням, а також новою системою лакування в лінію (Inline Protective Coating). Остання завдає захисний лак відразу після друку без зниження швидкості, що дозволяє захистити відбитки при вуличному використанні від впливу УФ-випромінювання, механічних пошкоджень і дії вуличних реагентів.

Основна сфера застосування Matan Quantum – друк POS і POP-матеріалів, виставкової графіки та іншої продукції, яка розглядається з близької відстані.

Окрім нового УФ-принтера Quantum на стенді компанії Matan буде представлений п’ятиметровий восьміфарбовий УФ-принтер Barak 8QW з можливістю друку білим, а також спеціалізовані рішення MatanFlex і QuantumFlex, розроблені для друку транспортної графіки – ці УФ-принтери використовують спеціалізоване УФ-чорнило зі ступенем розтягування до 250%, які до того ж дозволяють отримувати відбитки з дуже високою стійкістю до механічного впливу.


Полиграфия Киев от компании PRINTLAND. Фирма предлагает качественные услуги по изготовлению разнообразных видов полиграфии. Обращайтесь.