Пожежа в Баку: затримано голову компанії, яка робила облицювання будинку

Пожежа в Баку: затримано голову компанії “Global Construction” Мірюсіфа Махмудова, яка робила облицювання будинку столицы Азербайджану. 

Про це повідомляють місцеві ЗМІ. 

Його компанія здійснювала роботи з облицювання житлового багатоповерхового будинку, при пожежі в якому загинули 16 людей.

Пожежа сталася у вівторок в 16-поверховому будинку в Бинагадинский районі Баку. У результаті події загинули 16 людей, ще 54 були госпіталізовані, пише “Інтерфакс”. 10 людям допомога була надана на місці.

Біля будинку був створений оперативний штаб Міністерства з надзвичайних ситуацій. Крім будинку від вогню постраждали декілька автомобілів, припаркованих неподалік.

Міністр з надзвичайних ситуацій Етібар Мірзоєв заявив, що швидко згасити будівлю не вдалося через розмір будинку, а також через перепон для техніки. В результаті загоряння було ліквідовано лише через 4 години початку пожежі.

За інформацією місцевих ЗМІ, особистості 11 загиблих вже вдалося встановити. Двоє з них – діти, задихнулися від диму.


Противопожарные двери от “Бессербуд” – надежная защита Вашей квартиры или дома. Двери выпускаются з 2006 года, что говорит о их надежности. Выбирайте, покупайте.