У житомирської фірми близької до регіонала-депутата облради за мільйон закуплять препаратів для наркозу

КУ “Обласна база спеціального медичного постачання” Житомирської облради визначилась з переможцем на закупівлю препаратів для наркозу.

Про це пише “Вісник державних закупівель”.

Дата акцепту – 7 травня.

Торги виграла житомирське приватне підприємство фірма “Санітас”. Сума запропнована за постачання 5 видів препаратів складає 1 млн. 002 тис. 759.06 грн. (з ПДВ).

В торгах брали участь ще дві київські компанії. ПрАТ “Медфарком-Центр” запропонувало 1 млн. 126 тис. грн., а ТОВ “Людмила-Фарм” – 817 тис. грн., але його пропозицію відхилили через проблеми з документами.

“Санітас” у 2012 році переоформили на кіпрську компанію “Рисіо Холдінгз Лімітед”. В цю ж групу входить черняхівська  компанія “Валіс” заснована Олегом Легенчуком і Валерієм Нестеровським, депутатом Житомирської облради від Партії регіонів.

До того  Нестеровський володів “Санітас”. Він  і досі залишається підписантом.

№п/п МНН або загально- прийнята назва діючої речовини Торгівельна назва або еквівалент Лікарська форма, упаковка Кількість (од.)
1 Пропофол Пропофол емульсія для інфузій
10 мг/млпо 20 мл пляшка №5
1000
2 Піпекуронію бромід Аркурон ліофілізат для розчину для ін’єкцій 4 мг амп. № 10 200
3 Атракуріум бесилат Тракріум розчин для ін’єкцій
10 мг/млпо 5 мл амп. №5
1000
4 Дитилін Дитилін розчин для ін’єкцій 20 мг/мл5 мл в амп. №10 5000
5 Тіопентал натрію Тіопентал ліофілізат для розчину для ін’єкцій фл. 1,0 г 8000

До речі, як писав Репортер, “Валіс” виграла у березні постачання ліків для діабетиків, обійшовши тих же “Медфармком-Центр”. 

До речі, як пишуть “Наші гроші”, ПрАТ “Медфарком-Центр” в 2014 отримав від МОЗ 38 млн. на закупівлю ліків, зайнявши за обсягами виграних тендерів 14 місце.

А “Людмила-Фарм” в останні роки була найбільшим постачальником фармпрепаратів для МОЗ. У лютому СБУ запідозрила фірму у нанесенню держбюджету збитків на 1,26 млрд гривень через завищення цін на ліки, Компанія звинувачення відкидає.