​Ветерани Володарськ-Волинського виграли футбольний турнір пам’яті Баннікова

11 травня в Лугинах відбувся 8-й турнір пам’яті В. М. Баннікова. Турнір пам’яті Віктора Максимовича Баннікова щорічно проводить Лугинська районна федерація футболу, віддаючи шану своєму земляку, заслуженому майстру спорту СРСР та першому президенту ФФУ.

Цьогоріч за Кубок Баннікова змагалися ветерани з Лугин, Коростеня, Володарськ-Волинського та Олевська. Церемонія відкриття турніру розпочалася з параду команд, підняття прапору України та вітального слова організаторів й гостей турніру. Турнір відкривали: народний депутат України Володимир Арешонков, виконавчий директор ЖОФФ Олег Янчевський та голова Лугинської районної федерації футболу Станіслав Івчук.

Першими в боротьбу за Кубок вступили ветерани Коростеня та Володарськ-Волинського. Перемогу у цьому матчі святкували ветерани Володарськ-Волинського, які розгромили своїх суперників з рахунком 4:0. У іншому півфіналі господарі – ветерани Лугин, обіграли команду з Олевська з рахунком 2:1.

У матчі за бронзові нагороди турніру з таким самим рахунком ветерани Олевська поступились команді з Коростеня. У фінальному матчі зустрічалися ветерани Володарськ-Волинського та ветерани Лугин. Команда з Володарськ-Волинського швидко вийшла вперед, а невдовзі й подвоїла свою перевагу. У другому таймі господарі відіграли один гол з пенальті, але на більше гравців Лугин не вистачило – 2:1 перемога команди ветеранів Володарськ-Волинського.

За підсумками турніру кращі гравці були нагороджені грамотами, команди – дипломами. Команда-переможець отримала перехідний Кубок пам’яті Віктора Баннікова.

Прес-служба ЖОФФ