ЗМІ дізналися про перевірку на детекторі брехні обвинуваченого у вбивстві Старовойтової

Перевірка на детекторі брехні підтвердила достовірність свідчень колишнього депутата Держдуми Михайла Глущенка про те, що замовником вбивства Галини Старовойтової був петербурзький бізнесмен Володимир Барсуков (Кумарін). 

Психолого-фізіологічна експертиза показань Глущенко була проведена на початку 2015 року. Метою перевірки було з’ясувати, чи є в пам’яті Глущенко інформація про те, що ліквідувати Старовойтову йому наказав Барсуков; чи містяться у пам’яті обвинуваченого дані, що вказівка на вбивство була отримана від інших осіб; чи є в пам’яті бізнесмена інформація про прийняття ним самостійного рішення про усунення Старовойтової.

На перше питання, за інформацією видання, було отримано ствердну відповідь, на два наступних – негативні.

Інформацію про результати експертизи підтвердив адвокат колишнього депутата Олександр Афанасьєв. Захисник Барсукова Сергій Афанасьєв, в свою чергу, відмовився коментувати дані, зазначивши, що клієнтові не пред’явлено обвинувачення у справі про вбивство Старовойтової.


Частное детективное агенство “Частный детектив” прдоставляет услугу проверки на детекторе лжи. Проверка на детекторе лжи позволяет проверить буквально любого человека. Обращайтесь.

проверка на детекторе лжи