Житомирський “Рудь” заявив, що немає відношення до кримського морозива

Компанія “Рудь” пояснила ситуацію щодо виявлення в Криму морозива під ТМ “Рудь” з реквізитами кримського виробника із зазначеною державою-виробником Росією.

Компанія визнає, що Крим є частиною України і незаконна анексія Криму ніколи не буде нею визнана.

“Протягом багатьох років морозиво під ТМ «Рудь» реалізовувалося на півострові. Ще далеко до моменту анексії Криму право на використання торгового знаку «Рудь» було надано ТОВ «Еліт Крим», виробництво якого знаходиться в Сімферопольському районі Криму. Зі свого боку, заявляємо, що компанія «Рудь» не має відношення до виробництва морозива в Криму. Окремо повідомляємо, що ПАТ «Житомирський маслозавод» 15.05.2015 року звернулося до керівництва ТОВ «Еліт Крим» з вимогою припинення використання торгового знаку “Рудь”, – зазначили в компанії.

І надали листа зі зверненням до кримчан припинити використовувати бренд житомирян.

Правда, чи знали в компанії до цього про те, що їхня марка й надалі використовується  чи отримували за це кошти і чи збираються подавати до суду- там не зазначили.

Нагадаємо, у соцмережах журналісти та користувачі виклали фото з зображенням кримського морозива “Рудь”. На упаковці була зазначена адреса виробника як Крим, Росія.