Антикорупцію очолив заступник житомирського губернатора

В Житомирській ОДА звітують щодо виконання в області Державної програми щодо реалізації засад державної антикорупційної політики в Україні (Антикорупційної стратегії) на 2015-2017 роки.

Так, згідно розпорядження голови ОДА за 2 червня, заступника голови-керівника апарату облдержадміністрації Поліщука зробили відповідальним за координацію здійснення передбачених Програмою заходів.

Тепер структурним підрозділам обласної державної адміністрації, райдержадміністраціям, міськвиконкомам (за згодою), обласним установам та організаціям потрібно буде надавати щокварталу, до 5 числа місяця, наступного за звітним періодом, сектору з питань запобігання та виявлення корупції апарату облдержадміністрації інформацію про стан виконання завдань та заходів Програми для узагальнення та інформування облдержадміністрації до 15 числа, наступного за звітним періодом.

При цьому, втратило чинність, розпорядження голови облдержадміністрації від 21 грудня 2011 року № 468 “Про затвердження Плану заходів з виконання в області Державної програми щодо запобігання і протидії корупції на 2011 – 2015 роки”.