Електрогенераторне обладнання з повітряним охолодженням

Крім очевидних принципових конструктивних особливостей, системи повітряного і водяного охолодження електрогенераторів мають відмінності, що прямо впливають на такі експлуатаційно-технічні характеристики пристрою, як тривалість безупинної роботи. 

Саме від типу охолодження найбільшою мірою залежить можливість застосування електрогенератора як основного джерела живлення, або його використання в якості резерву в періоди перебоїв в електропостачанні.

Згідно з правилами експлуатації, встановлюваним виробником, електрогенераторне обладнання з повітряним охолодженням вимагає зупинки кожні 6-12 годин безперервної роботи. 

При виборі місця установки електрогенератора цього типу дуже важливий приплив свіжого повітря, тому поряд з основною метою використання установки при виборі охолоджуючої системи слід керуватися і  передбаченими умовами експлуатації. Найбільш часто повітряне охолодження застосовується в недорогих побутових пристроях, що мають невисоку потужність.

По суті, пристрій, що легко придбати в інтернет-магазині  220Volt, підходить простому споживачу. То ж заходьте на http://220volt.com.ua/ та підбирайте необхідний електричний пристрій. Магазин гарантує  доставку по Україні та монтаж обслуговування.