Хто Ви, пане Кузнєцов?!

Новоспечений громадський діяч Євген Кузнєцов “котить бочку” на лідерку житомирської “Самопомочі” Наталію Чиж і “кусає” Громадську раду. Гіперактивний молодик влаштовує різного роду божевільні акції і апелює до житомирських чиновників і депутатів — типу «а вам слабо». Настав час спитати самого пана Кузнєцова, що зробив для суспільства особисто він. І які заслуги дають йому моральне право обливати брудом шанованих людей, які щоденно працюють на благо України й Житомирщини.

Цікаво дізнатися, де був новоспечений громадський діяч, коли житомиряни промерзали на Майдані. Де був цей же активіст, коли громада викидала з кабінету корупціонера-міліціонера Фокіна. І взагалі, де був пан Кузнєцов останні 2-3 роки. І що ним було зроблено для суспільного блага.

Перш ніж зайнятися критиканством, пан К. мав би познайомити читачів з власною біографією. А інакше, як можна серйозно сприймати слова людини, про яку ти не знаєш майже нічого. Про нього ж відомо лиш кілька фактів з Інтернету. Про те, що поміняв прізвище — був Самойлов, а став Кузнєцов. Про те, що мав стосунок до партії «Воля» і начебто вкрав комп’ютер у свого колишнього роботодавця Кропивницького.

Хто ви, пане Кузнецов? Відкрийте завісу. Можливо, Ви герой революції? Адже з Вами в телеефірах спілкуються перші особи області, в той час, коли далеко не всі герої АТО і їхні рідні мають таке щастя — очі-в-очі поспілкуватися з керманичами області. За що ж Вам така честь, шановний пане? Певно, обласній владі відомо про Вас більше, ніж громаді. Розкажіть людям, яку революцію пройшли Ви — може на Кубі чи в Андоррі?

Час казати правду. Суспільство повинно знати своїх героїв.