На Житомирщині 35-річний зек під час п’янки зарізав рідного брата

20 червня ввечері до чергової частини Коростенського МВ УМВС України в Житомирській області зателефонувала фельдшер швидкої медичної допомоги і повідомила, що в одному із приватних будинків с. Мединівки, Коростенського району, констатовано смерть місцевого жителя. 

Під час огляду на тілі 30-річного чоловіка було виявлено ножове поранення грудної клітини. За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група.

Про це повідомили в УМВС Житомирської області.

Правоохоронці розпочали роботу по встановленню всіх обставин події. Сумнівів щодо насильницької смерті загиблого не було. У ході першочергових дій з’ясовано, що у будинку проживають два рідні брати. Цього дня під час спільного застілля між ними виникла суперечка, у розпалі якої старший вхопив зі столу кухонний ніж та наніс смертельне поранення молодшому.

35-річний раніше судимий чоловік не став заперечувати свою вину та зізнався у скоєному, однак у всьому винуватить не себе, а алкоголь.

“Нині підозрюваний затриманий в порядку ст.208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Розпочато досудове розслідування за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального Кодексу України,– повідомив начальник Коростенського МВ УМВС Ігор Жміда. – Затриманому офіційно оголошено про підозру у вчиненні тяжкого злочину. На даний час триває проведення низки призначених експертиз.”

Відповідно до чинного кримінального законодавства чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.