На Житомирщині 62-річний чоловік порізав сусідів під час сварки. Фото

11 червня в одному з сіл Чуднівського району раптовий конфлікт між сусідами закінчився вбивством 42-річного чоловіка та ножовим пораненням його дружини. 

Про це повідомляють в УМВС.

Повідомлення про подію надійшло до міліції близько 20.00. Жінка повідомила, що півгодини тому сусід наніс їй та чоловікові ножові поранення. Події відбувалися у будинку подружжя.

У ході першочергових дій правоохоронці з’ясували, що суперечка між сусідами виникла раптово, а її продовження взагалі було вкрай несподіваним для подружжя. 62-річний сусід під час словесної перепалки вихопив ніж і вдарив ним обох по черзі.

Згодом прибулі медики констатували у чоловіка проникаюче поранення черевної порожнини, що стало фатальним. Жінку було госпіталізовано до лікарні з порізом в області шиї. Нині призначена судово-медична експертиза для встановлення причин смерті чоловіка.

“Підозрюваного затримано, – розповідає начальник Чуднівського РВ УМВС Анатолій Корнієць. – Він свою вину визнав, однак пояснити мотиви власних дій поки не може.”

Триває досудове розслідування, розпочате за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. У рамках його проведення буде призначено низку відповідних експертиз, у тому числі і щодо психічного здоров’я затриманого. Йому може загрожувати ув’язнення на термін від 7 до 15 років.