На вибори у Чернігові пішов комбат родом із Житомирщини

Колишній командир 93-ї бригади Збройних сил України Олег Мікац зареєстрований кандидатом у депутати Верховної Ради в мажоритарному окрузі №205 у Чернігові,

Про це повідомляє сайт Центрвиборчкому, пише LB.ua

Мікац пішов на вибори як самовисуванець.Він народився 23 жовтня 1975 року в селі Наталівка Новоград-Волинського району Житомирської області. Освіта вища, позапартійний, судимість відсутня.

Нагадаємо, бригада Мікаца кілька місяців героїчно утримувала Донецький аеропорт. У квітні Мікац пішов на підвищення, очоливши гвардійський навчальний центр Сухопутних військ ЗСУ в Десні Чернігівської області. 

Вибори у 205-му окрузі призначено у зв’язку з достроковим припиненням депутатських повноважень Валерія Куліча, якого 31 березня призначили головою Чернігівської обласної державної адміністрації. Голосування пройде 26 липня.

Термін подачі документів кандидатами в Центрвиборчком закінчився 25 червня, завершиться реєстрація 30 червня. Вже зареєстровано 90 кандидатів – найбільше число за всю історію виборів у мажоритарних округах.

Основними претендентами на перемогу в окрузі вважають колишнього заступника губернатора Дніпропетровської області Геннадія Корбана і голову Держуправління справами Сергія Березенка.