Першим заступником керівника Житомирської ДФС призначили старшого опера з Львівщини

Колективу Головного управління ДФС у Житомирській області представлено першого заступника начальника управління Івана Гілету, який координуватиме діяльність підрозділів податкової міліції.

Про це повідомляють в прес-службі відомства.

“Іван Гілета, до призначення на вищевказану посаду працював у податковій міліції Львівщини на посадах начальницького складу”, – йдеться в повідомленні.

Як зазначає сайт Львівської ДФС, Іван Гілета працював старшим оперуповноваженим з особливо важливих справ відділу викриття кримінальних правопорушень у митній сфері оперативного управління Головного управління ДФС у Львівській області.

Згідно його декларації за 2013 рік, доходи старшого опера склали 52 тис. грн., його родини – 61 тис. грн. При цьому, він має дві автівки: Москвича 78 року випуску та Mitsubishi Outlander 2007 року випуску. Земельну ділянку в 1,5 га та 490 тис. грн. на банківському рахунку. 

Проживав прокурор у будинку рідні, загальною площею 486 кв. м

За словами новопризначеного першого заступника, пріоритети в роботі податкової міліції він бачить “в наповненні бюджету та боротьбі з тіньовою економікою”. 

Основними критеріями та інструментами досягнення даних завдань він назвав професіоналізм, кваліфікацію та злагодженість дій колективу.