​У Житомирі Самопоміч стала партією і презентувала команду й Штаб

У Житомирі відбулася презентація міської організації політичної партії “Об’єднання Самопоміч”. Зустріч з представниками ЗМІ відбулася в штабі організації на Великій Бердичівській, 35.

Презентувала актив житомирського осередку партії лідер міської організації Наталія Чиж.

Окрім штабу, політична партія “Об’єднання Самопоміч” у Житомирі підтримує функціонування чотирьох громадських приймалень в районах міста, де житомиряни отримують безкоштовну юридичну консультацію, а учасники АТО – юридичний супровід. Також у місті активно діє волонтерська організація “Самопомочі”, діяльність якої координує Олександр Таргонський.

Презентацію Штабу і міського осередку партії відвідали народні депутати Павло Кишкар і Тетяна Острікова.

Наталія Чиж, презентуючи міську партійну організацію, сказала, що це особлива подія для всього міста, “адже з сьогоднішнього дня ми беремо на себе значно більше відповідальності”.

“Громаді міста ми маємо не роздавати обіцянки, а залучати житомирян до громадських справ”, – сказала лідерка місцевої “Самопомочі”, наголосивши, що наступного тижня місцевий осередок партії запускає у Житомирі три нові проекти.

У команду міської організації ввійшли бізнесмени, юристи, працівники соціальної сфери, проектанти, організатори заходів, викладачі, волонтери.

“Це люди не з минулого, а молодь середнього віку”, – охарактеризувала віковий критерій своїх однопартійців Наталія Чиж.

Під час презентації представники волонтерської організації закликали житомирян приносити допомогу воїнам АТО в будь-яку з приймалень “Самопомочі”, або в штаб. Щотижня Олександр Таргонський з сином відвозить зібрану житомирянами допомогу в зону АТО. Волонтери житомирської “Самопомочі” налагодили співпрацю з благодійниками Голандії, Данії, Німеччини, Америки.

“Там є багато заможних людей, які прагнуть вкладати свої кошти в підтримку України”, – каже волонтер.

Наталія Чиж звертає увагу: політична партія “Об’єднання Самопоміч” у Житомирі відкрита для усіх.“У нас немає закритих дверей” – наголосила Наталія Чиж.