У Житомирі відбудеться сімейний фестиваль «Family art fest – 2015»

11 липня з 11.00 до 16.00 житомирян запрошують на сімейний фестиваль «Family art fest – 2015», який відбудеться в парку культури і відпочинку ім. Ю. Гагаріна.

Організатори заходу: Благодійний фонд “Сім’я” та стоматологія “Біленька усмішка” за підтримки Житомирської міської ради.

На вас чекає різноманітна розважально-конкурсна програма дозвілля, майстер-класи, концертні виступи, ярмарок подарунків, які нікого не залишать байдужими. Все гармонійно підібрано для всієї родини на майданчиках здоров’я, спорту, handmade, театру, кіно, кулінарії, арт-мистецтва, співів, танців, літератури, фото тощо.

«Family art fest-2015» — це свято для всієї родини, для всіх хто підтримує ідею здорового способу життя. В кожному з нас природою закладені особливі таланти і здібності, але не кожен може їх розкрити та реалізувати повною мірою.

“Зараз Україна, як ніколи, потребує надзвичайних людей, які побудують нову країну, прославивши її в різних областях науки, мистецтва, бізнесу і політики! Ми впевнені в тому, що кожен член родини має право отримати шанс реалізації своїх здібностей, і бути щасливим та успішним! Саме від нас з Вами залежить майбутнє нашої країни. Дбаєш про родину – дбаєш про країну”, – кажуть організатори.

На бульварі об 11.00 біля витоків каскадного фонтану розташується символічний вхід на територію Family art fest, кожен бажаючий матиме змогу зареєструватися та взяти участь у розіграші подарунків від партнерів фестивалю, отримати патріотичну стрічку проекту і залишити свій відгук в книзі «фесту».

Різноманітне розважально-конкурсне дозвілля чекатиме учасників фестивалю по праву і ліву сторону парку, а концертна програма триватиме з 11.00 до 16.00.

Підтримуючи ідею благодійності та співчуття до людей, які потребують допомоги суспільства, усі учасники та організатори фестивалю долучаються до проведення акції по збору коштів для дітей потерпілих в зоні АТО.

Оргкомітет фестивалю запрошує мешканців та гостей міста Житомира завітати та взяти участь у даному проекті, підтримати родину та подбати про країну.

Для висвітлення проведення фестивалю запрошуються представники ЗМІ.


Контакти організаторів:

Олена Хачатрян – благодійний фонд «Сім’я»

тел. моб. (067) 709-83-86, e-mail: lena.ht@bk.ru

Валентина Кос – стоматологічна клініка «Біленька усмішка»

тел. моб. (097) 465 81 68, e-mail: koss.valentina@gmail.com