Визначились підприємці, які харчуватимуть дітей у пришкільних таборах Житомира

Управління освіти Житомирської міськради визначилось з переможцями на харчування дітей у денних позашкільних таборах.

Про це пише “Вісник державних закупівель”.

Дата акцепту – 25 травня.

У школах, які приймали дітей в попередньому році виграли ті ж самі підприємці.

Загальна сума на всі заклади – 657 тис. 888 грн.

Лоти Учасник Ціна акцептованої пропозиції
1 13 Фізична особа-підприємець Гурніцька Тетяна Вікторівна 24297 грн. (без ПДВ)
2 1 Фізична особа-підприємець Буньковська Алла Вікентіївна 35511 грн. (без ПДВ)
3 2 Фізична особа-підприємець Ткач Людмила Юріївна 31025.4 грн. (без ПДВ)
4 3 Фізична особа-підприємець Келер Олександр Петрович 90459.6 грн. (без ПДВ)
5 4 Фізична особа-підприємець Кисельова Наталія Анатоліївна 42239.4 грн. (без ПДВ)
6 5 Фізична особа-підприємець Підкаура Інна Василівна 33642 грн. (без ПДВ)
7 6 Фізична особа-підприємець Стефанюк Тетяна Федорівна 57191.4 грн. (без ПДВ)
8 7 Фізична особа-підприємець Красавчиков Юрій Васильович 76629 грн. (без ПДВ)
9 8 Фізична особа-підприємець Кучер Галина Борисівна 41118 грн. (без ПДВ)
10 9 ФО-підприємець Медведєва Софія Юріївна 86347.8 грн. (без ПДВ)
11 10 Фізична особа-підприємець Духота Валентина Петрівна 56817.6 грн. (без ПДВ)
12 11 Фізична особа-підприємець Станевич Ірина Семенівна 51958.2 грн. (без ПДВ)
13 12 Фізична особа-підприємець Грабовська Олена Іванівна 30651.6 грн. (без ПДВ)

Відпочинком дітей займатимуться 13 навчальних закладів. Забезпечення харчуванням дітей у пришкільних оздоровчих таборах буде здійснюватися протягом 14 днів в червні місяці за рахунок бюджетних та батьківських коштів із розрахунку 26,70 грн. в день на одну дитину.

Плата за харчування здійснюється:

– 100 % за рахунок місцевого бюджету для дітей пільгових категорій (діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти з багатодітних сімей, діти з малозабезпечених сімей, діти, батьки яких загинули від нещасних випадків на виробництві або під час виконання службових обов’язків, діти-інваліди, бездоглядні діти).

– 70% за рахунок місцевого бюджету та 30 % за батьківські кошти для дітей пільгових категорій (талановиті та обдаровані діти, діти, які потерпіли від наслідків Чорнобильської катастрофи, діти, які перебувають на диспансерному обліку).

– 10 % за рахунок місцевого бюджету та 90 % за батьківські кошти для всіх інших дітей загальної категорії.

Навчальні заклади

№ лоту ЗНЗ при якому організовано пункт харчування Кількість дітей, які будуть забезпечені харчуванням в оздоровчий період Кількість днів
Діти пільгових категорій Діти загальної категорії
100 % за рахунок бюджету 70% за рахунок бюджету та 30 % за рахунок батьківських коштів 10% за рахунок бюджету та 90 % за рахунок батьківських коштів
1 ЗОШ №1 55 13 27 14
2 Ліцей № 2 40 32 11 14
3 ЗОШ №5 79 42 121 14
4 ЗОШ №6 55 14 44 14
5 ЗОШ №8 30 39 21 14
6 ЗОШ №19 86 41 26 14
7 ЗОШ №21 42 37 126 14
8 ЗОШ №22 53 20 37 14
9 Гімназія № 23 64 32 135 14
10 Ліцей № 24 45 28 79 14
11 ЗОШ №28 43 41 55 14
12 ЗОШ № 30 27 37 18 14
13 Колегіум 25 25 15 14
Всього 644 401 715

ПРИМІРНЕ ДВОТИЖНЕВЕ МЕНЮ

для харчування дітей у пришкільних денних таборах м. Житомира

на 2015 рік

( в грамах на одну дитину)

І тиждень ІІ тиждень
Назва страв і продуктів Вага (гр.) Назва страв і продуктів Вага (гр.)
ПОНЕДІЛОК
І СНІДАНОК І СНІДАНОК
Овочі натуральні 50 Овочі натуральні 50
Сосиски відварені з маслом 50/5 Ковбаса відварена з маслом 50/5
Каша пшенична розсипчата 100 Макарони відварені 100
Чай з молоком 200 Чай з молоком 200
Хліб житній 20 Хліб житній 20
Хліб пшеничний 20 Хліб пшеничний 20
ІІ СНІДАНОК ІІ СНІДАНОК
Пиріжок з повидлом 60 Пиріжок з повидлом 60
Молоко кип’ячене 200 Молоко кип’ячене 200
ОБІД ОБІД
Овочі натуральні 50 Овочі натуральні 50
Гороховий суп 250 Капусняк зі свіжої капусти та картоплі з сметаною 250/15
Тюфтельки яловичі 60/50 Плов з яловичини. 45/100
Картопляне пюре 100 Компот із сухофруктів 200
Буряк тушкований 50 Хліб житній 20
Компот із свіжих ягід/фруктів 200 Хліб пшеничний 40
Хліб житній 20
Хліб пшеничний 40
Фрукти свіжі 100
ВІВТОРОК
І СНІДАНОК І СНІДАНОК
Овочі натуральні, сир твердий 50/20 Овочі натуральні, сир твердий 50/25
Омлет натуральний з маслом 53/5 Омлет натуральний з маслом 53/5
Картопля відварена 150 Каша гречана 100
Какао з молоком 200 Кавовий напій з молоком 200
Хліб житній 20 Хліб житній 20
Хліб пшеничний 20 Хліб пшеничний 20
ІІ СНІДАНОК ІІ СНІДАНОК
Ватрушка з сиром 50 Фрукти свіжі 200
Сік 200
ОБІД ОБІД
Овочі натуральні 75 Овочі натуральні 50
Борщ з капустою та картоплею 250/10 Суп селянський з сметаною 250/10
Гуляш яловий 45/45 Печеня по-домашньому 45/125
Каша гречана в’язка 100 Буряк тушкований 50
Компот із сухофруктів 200 Компот із свіжих ягід/фруктів 200
Хліб житній 20 Хліб пшеничний 40
Хліб пшеничний 40 Хліб житній 20
СЕРЕДА
І СНІДАНОК І СНІДАНОК
Овочі натуральні 50 Овочі натуральні, 50
Биток яловичий з маслом 50/5 Зрази м’ясні рублені з маслом 70/5
Каша рисова в’язка 100 Каша рисова 100
Молоко кип’ячене 200 Чай з цукром 185/15
Хліб житній 20 Хліб житній 20
Хліб пшеничний 20 Хліб пшеничний 20
ІІ СНІДАНОК ІІ СНІДАНОК
Пиріжок з сиром 60 Булочка з маслом 50/10
Какао з молоком 200 Молоко кип”ячене 200
ОБІД ОБІД
Овочі натуральні 50 Овочі натуральні 50
Суп овочевий з сметаною 250/10 Суп картопляний з м’ясними фрикадельками 250/30
Риба смажена 75 Риба смажена 60
Картопля тушкована 100 Картопляне пюре 100
Буряк тушкований у сметанному соусі 50 Буряк тушкований в молочному соусі 50
Компот із свіжих ягід/фруктів 200 Компот із сухофруктів 200
Хліб житній 20 Хліб житній 20
Хліб пшеничний 40 Хліб пшеничний 40
ЧЕТВЕР
І СНІДАНОК І СНІДАНОК
Овочі натуральні 50 Запіканка сирна з медом 150/20
Котлета полтавська 50 Кип’ячене молоко 200
Макарони відварені 100
Кавовий напій з молоком 200
Хліб житній 20
Хліб пшеничний 20
ІІ СНІДАНОК ІІ СНІДАНОК
Булочка з маслом 50/10 Пиріжок з повидлом 60
Молоко кип’ячене 200 Сік 200
ОБІД ОБІД
Овочі натуральні 50 Овочі натуральні 50
Суп картопляний з рисом 250 Суп з овочів з сметаною 250/15
Котлета із філе курячого з маслом 50/5 М’ясо тушковане 45/45
Картопля відварена 100 Картопля відварена 100
Буряк тушкований в молочному соусі 50 Буряк тушкований в сметанному соусі 50
Сік 200 Компот із свіжих ягід/фруктів 200
Хліб житній 20 Хліб житній 40
Хліб пшеничний 40 Хліб пшеничний 60
ПЯТНИЦЯ
І СНІДАНОК І СНІДАНОК
Овочі натуральні , сир твердий 50/20 Овочі натуральні 50
Шніцель яловичий 50 Яйце відварене 1/2
Каша гречана в’язка 100 Шніцель натуральний рибний 75
Чай з молоком 200 Картопляне пюре 100
Хліб житній 20 Чай з цукром 185/15
Хліб пшеничний 20 Хліб житній 20
Хліб пшеничний 20
ІІ СНІДАНОК ІІ СНІДАНОК
Пиріжок з повидлом 60 Булка з маслом 50/10
Молоко кип”ячене 200 Молоко кип’ячене 200
ОБІД ОБІД
Овочі натуральні , сир твердий 50/10 Овочі натуральні 50
Капусняк зі свіжої капусти та картоплі з сметаною 250/15 Суп молочний рисовий 250
Біфштекс з яйцем 53/40 Біфштекс з маслом 53/5
Картопляне пюре 100 Картопля тушкована 150
Капуста тушкована 50 Кисіль із свіжих. ягід/фруктів 200
Компот із сухофруктів 200 Хліб житній 20
Хліб житній 20 Хліб пшеничний 40
Хліб пшеничний 40