​ЖК «Набережний Квартал» вже здав першу секцію комплексу

20 червня 2015, в Житомирі за адресою вул. Бородія, 50а відбулися урочистості з нагоди здачі першої черги житлового комплексу під загальноукраїнським брендом «Набережний квартал». 

У святковій програмі, крім традиційного перерізання стрічки та освячення будови священнослужителем, проводилося урочисте вручення ключів власникам квартир, а також різні конкурси для дітей і святкова лотерея.

Інформація про проект

З Декларацією про готовність об’єкта до експлуатації ви зможете ознайомитися на офіційному сайті «Набережного кварталу» в Житомирі за адресою: http://nkvartal.zt.ua/deklaraciya-pro-gotovnist-obyekta-1-sekciya/.

Зараз у «Набережному кварталі» ведеться будівництво другої та третьої секцій. Будинок здається посекційно, і кожна секція будується за п’ять місяців, – такого темпу будівництва вдається досягти за рахунок застосування передових технологій і правильної організації праці.

Як сказав щасливий покупець: «Ще в жовтні минулого року, коли я підписував угоду з «Набережним кварталом», на цьому місці був пустир, а сьогодні ми бачимо чудовий будинок, і зовсім скоро вже будуть добудовані інші секції цього житлового комплексу».

Детальну інформацію про ваше нове та доступне житло в Житомирі ви можете отримати, відвідавши Центр продажу на вул. Бородія, 50а, або за телефоном: (067) 67-44-55-0. Офіційний сайт: http://nkvartal.zt.ua/

Фото- і Відео-звіти про будівництво: http://nkvartal.zt.ua/galereya/

Форум з будівництва.

«Набережний квартал» – ваше нове житло!