Житомирську «Самопоміч» дискредитують через фейкові організації – Садовий

Політична партія Об’єднання «Самопоміч» повідомляє, що у Житомирі розпочалась примітивна спроба використати імідж «Самопомочі» для реалізації політичних амбіцій деяких місцевих політиків.

Відповідну заяву Андрія Садового розміщено на сайті партії. 

“Повідомляємо, що пан Євген Кузнєцов, який заполонив Житомир своєю агітацією з використанням назви та логотипу «Самопомочі», не має жодного стосунку ані до нашої політичної партії, ані до однойменної громадської організації. Це фейк! І найкращим доказом є те, що: «Самопоміч» – це рух, який розвивається у різних площинах – і політично-партійній, і громадській. У місті Житомирі громадську організацію «Самопоміч» очолює Наталія Чиж, яка має повноцінне право говорити та діяти від імені нашої організації”, – йдеться в повідомленні

Згідно заяви, «Самопоміч» у Житомирі протягом останнього року реалізувала велику кількість громадсько-соціальних проектів, об’єднала численні кола активних житомирян, які прагнуть розвивати своє місто, здобула популярність серед мешканців міста. 

“Це не подобається місцевим князькам-олігархам, які утримують владу в місті протягом багатьох років, безкарно грабуючи його. Відтак вони почали вдаватись до спроб дискредитації «Самопомочі» у Житомирі, зокрема через реєстрацію фейкових організацій з подібними назвами та логотипами. Можемо їм лише сказати: не тратьте гроші та зусилля. Люди мудрі і не повірять у ваші маніпуляції”, – підсумовується в заяві.