Житомирянина Віктора Шуляра визнали одним з кращих журналістів України

Відомого журналіста житомирянина Віктора Шуляра вітаємо з подвійною перемогою в Національному відкритому конкурсі журналістів “ТЕКСТ – 2015”.

Віктор Шуляр здобув перемогу у номінації «За Зощенко!» (кращий фейлетон) за роботу «Совок и маятник». Також Віктор отримав спеціальный приз спонсорів – «Блогер року» за роботу «Жизнь, как сентиментальное путешествие…». Обидва матеріали нашого земляка опубліковані на сайті «Телетайп Today» (www.teletype.com.ua).

Повний список переможців можна проглянути на офіційному сайті конкурсу: http://ktext.com.ua/pobediteli-konkursa-zhurnalistov-tekst-2015

Житомирянам особливо приємно, що ідеологом Відкритого конкурсу журналістів “ТЕКСТ – 2015” є наша землячка, театрознавець, сценарист, драматург, колумніст, головний редактор журналу «Публичные люди», автор і ведуча програми «Люди. Hard Talk» на каналі “112 Україна” Наталія Влащенко.

Конкурс «Текст» проводився вдруге. Його засновники – українські бізнесмени Юрій Сапронов та Гарік Корогодський. Глядачі і читачі знають і люблять цих людей, найперше за щирість і прекрасне почуття гумору. На церемонії нагородження Корогодський і Сапронов з’явилися в образах Фізрука та Трудовика Школи № 90. Роль директора школи зіграла наша відома землячка – популярна актриса, телеведуча, учасниця “Dizel Show” на каналі ICTV, лідер телевізійної команди КВН “Девчонки из Житомира” Марина Поплавська.

Вітаю всіх колег з Днем журналіста й закликаю захищати честь рідного краю в таких авторитетних конкурсах як “ТЕКСТ”.