Adidas підписав контракт з «Ювентусом»

Adidas став технічним спонсором «Ювентуса» до 2021 року, про це повідомляється в прес-релізі компанії.

«Вперше у своїй історії« Ювентус» вийде на поле у формі з трьома смужками, і ми пишаємося тим, що нам вдалося підписати довгостроковий контракт із найтитулованішим клубом Італії. Сьогодні ми раді представити фанатам чорно-білих домашню і гостьову форми сезону-2015/16. Кращий спосіб анонсувати нове грандіозне співробітництво – віддати данину тим трофеям, які клуб завоював за роки свого існування. Саме тому ми розмістили над гербом «Ювентуса» три золоті зірки. Вони відсилають нас до деталей екстер’єру самого головного клубного трофея останніх років – «Ювентус Стедіум», відкритого в 2011 році», – заявив Андреас Гелнер, виконавчий директор Adidas South Europe.

Нова форма зроблена з легкої тканини, яка забезпечує циркуляцію повітря, свободу рухів і комфорт. Завдяки Adidas гравці «Ювентуса» будуть відчувати себе на полі більш впевнено, легкість форми дозволить їм швидше пересуватися під час гри. 

Репліки для фанатів створені із застосуванням технології climacool, яка відводить вологу з поверхні шкіри. Високофункціональні дихаючі матеріали гарантують оптимальну вентиляцію. Вони вбирають піт і виводять його на поверхню тканини для подальшого випаровування.

Нагадаємо. через корупційний скандал Adidas може перестати спонсорувати ФІФА, незважаючи на 45 років співпраці.

Раніше була арештована верхівка організації, а її керівник Йозеф Блаттер пішов у відставку після переобрання.

Справу про корупцію у ФІФА розслідують вже 20 років.


Adidas интернет-магазин в Украине предлагает огромный асортимент своей продукции. Качество Adidas известно всему миру. Поэтому – обращайтесь в интернет-магазин Адидас и выбирайте.  Узнать больше на oneteam.com.ua