Дизельні генератори

Продаж і постачання дизельних генераторів є одним з основних видів діяльності магазину ProstoOn.

Сертифіковані фахівці можуть виконати весь комплекс робіт  дизель-генераторних установок будь-якої потужності від 10 і до 3000 кВт.

У наш час електрика є необхідною умовою комфортного і безпечного існування. Виходячи з цього, організації резервного електропостачання останнім часом приділяється все більше уваги. Якщо немає можливості і бажання поставити генератор в приміщенні, фахівці  пропонують рішення з його встановлення на вулиці в шумозахисному кожусі або в контейнері. Також спеціалісти проведуть монтаж і пуско-наладку на найвищому рівні, завдавши при цьому мінімальний збиток навколишньому оточенню і ландшафтному дизайну.

На  сайті представлений обширних каталог дизельних генераторів, де ви можете підібрати, а потім купити необхідну Вам модель дизельної електростанції. Також тут Ви знайдете широкий спектр комплектуючих і опцій, які можуть бути необхідні і корисні для повноцінного функціонування дизельного генератора.

Менеджери prostoon.com.ua завжди будуть раді допомогти Вам у виборі дизельної електростанції, яка зможе забезпечувати постійне або резервне електропостачання на вашому об’єкті.