​Фарелл обзавівся восковим двійником

У американського шоумена, репера, музичного виконавця і дизайнера одягу Фарелла Вільямса з’явився двійник з воску. В Нью-Йорку в підрозділі легендарного музею мадам Тюссо громадськість познайомилася з копією цієї знаменитості, створеної в повний зріст.

Статуя відобразила виконавця в тому вбранні, який був на ньому в процесі отримання «Греммі-2014». Тут мова йде про такий «прикид»: спортивна куртка «Адідас» червоного кольору, «золоті ланцюги» і безгабарітний капелюх від Вівьена Вествуда.

хип хоп одежда

На позначеної церемонії у Фарелла відбувся головний успіх у його кар’єрі. Артист удостоївся відразу чотирьох премій. Серед них: за кращу платівку і запис року. Такою стала – «Get Lucky» (колабораційних робота з Daft Punk).

Майстри творили статую Фарелла протягом чотирьох місяців. Вони навіть прибували в Майамі, щоб зняти з виконавця мірки, зробити фото та відеозаписи з ним для подальшого творення. Сам артист зізнається, що в цьому процесі його більше заворожує те, яким чином це все здійснюється. Він був змушений перебувати в статичних положеннях, що для нього незвично.

Фарелл скористався можливістю і особисто прийшов на презентацію своєї копії. Він був необмежений радий постояти з власним восковим клоном. Такий клон – це лише одна зі складових демонстрації ідолів сучасної музики. Цього подарунка артист удостоївся напередодні свого дня народження. Музикантові стукнуло 42.

Не так давно Вільямсу присвоїли статус Ікони моди. Щорічно американський Рада модних дизайнерів визначає номінантів у цій сфері. І в перший день літа Фарелл отримає таку нагороду. Місце дії – «Лінкольн Центр» в Нью-Йорку. Організатори зупинили свій погляд на цьому лауреата з тієї причини, що персональна стилістика цього артиста мала значний вплив на музичну культуру, причому в міжнародному еквіваленті.