Нардеп від Житомира “наглядач” за фракцією БПП – Луценко

Лідер фракції “Блок Петра Порошенка” Юрій Луценко заявляє, що у фракції є людина, яка контролює діяльність депутатів фракції, і не приховує цього, передає “Інтерфакс-Україна”.

“Погано працює СБУ, тому що на сьомому місяці функціонуванні фракції “Блок Петра Порошенка” вони виявили “смотрящого”. Так, у нас є “смотрящий” – Розенблат Борислав Соломонович, офіційно мною призначений “смотрящий”. Спеціально, щоб Наливайченко  не хвилювався. Така ситуація в нашій фракції. Борислав Соломонович – смотрящий за депутатами, щоб вони виконували взяті на себе зобов’язання”, – сказав Луценко журналістам у парламенті в четвер.

Раніше в ексклюзивному інтерв’ю агентству “Інтерфакс-Україна” екс-голова СБУ Валентин Наливайченко заявив, що в нинішній владі використовують корупційні схеми попередніх чиновників.

“Має місце відновлення цинічної та зухвалої корупції в парламенті. У мене є абсолютно публічне питання, зокрема до голови фракції “Блок Петра Порошенка” Юрія Луценка: як у нього у фракції з’явився “смотрящий”?“, – сказав він.

Наливайченко розповів, що ця людина контролює депутатів щодо голосування у будь-яких питаннях.