Популярні ігри для смартфонів

Представляємо вашій увазі черговий випуск дайджесту присвяченого іграм, що займають лідируючі позиції в Google Play та на сайті http://mobile-games.com.ua/

ТОП БЕЗКОШТОВНИХ

Моя говірка Анджела

Анджела з Томом помінялися місцями. Мила  кішечка замикає трійку лідерів рейтингу кращих безкоштовних ігор. Мабуть любов користувачів Android-пристроїв до старого доброго Тома сильніше почуттів до стильної Анджели. Хоча, в наступному місяці все може знову змінитися. Ну а поки всі, кому цікава ця мила кішка, можуть взяти найактивнішу участь в тому, щоб вона стала суперзіркою. А для цього доведеться зайнятися її вихованням (від чищення зубів до походів по магазинах), нарядами, макіяжем і багатьма іншими речами.

Мій говіркий Том

Стабільність – ознака майстерності. Для  кота Тома цей вираз протягом декількох останніх місяців зберігає свою актуальність. І навіть якщо він зникав з трійки лідерів, то лише тому, щоб знову в ній з’явитися, радуючи гравців новими можливостями. Зокрема останній апдейт приніс міні-гру під назвою «Стрілець з джунглів» і можливість зайти до Томів ваших друзів з соціальної мережі «ВКонтакте». До речі, кількість рівнів вражає – їх уже 999.

ТОП ПЛАТНИХ

Оновлення ТОПу платних ігор складно назвати радикальним. Однак, незважаючи на те, що лідер рейтингу залишився колишнім, в нього повернулася кишенькова версія Minecraft. І це було цілком передбачувано.

Death Pipe 

Розробники «Death Pipe» характеризують свою гру як «простий і динамічний таймкіллер». Геймплей простий – гравець летить з великою швидкістю уздовж величезної труби, наповненої небезпечними перешкодами, блоками та іншими химерними конструкціями. Завдання – протриматися якомога більше.

 Minecraft – Pocket Edition

До трійки кращих платних Android повернулася кишенькова версія Minecraft. Причому це повернення було цілком логічним – розробники програми випустили найбільше оновлення в історії «Minecraft: Pocket Edition». Гра стала красивішою, швидшою і містить менше помилок. Так що гравців чекають більш рідка вода, більш туманістий туман і ще більше часток, ніж раніше. Проявили розробники і доброту – тепер дитинчата тварин потонути не можуть!