Сонячні окуляри, в яких вас розгледять

Яскраві, чоловічі і жіночі, сексуальні, зухвалі і класичні сонячні окуляри літа 2015 року – дивіться в нашій добірці і вибирайте найкраще.

Круглі

Оскільки один з головних трендів 2015 року – 70-е і епоха хіпі з усіма витікаючими звідси наслідками у вигляді кльошів, бахроми, замші і силуетів-трапецій, – сонячні окуляри повинні бути неодмінно круглими.

Чоловікам підійдуть класичні круглі Ray-Ban в металевій оправі чи із салатовим склом від ohmyglasses.com.ua/shop/?color=colorlinz10, як у Джона Леннона, і оригінальні Spektre (модель Met-ro), як були у Джиммі Хендрікса, – такі окуляри відразу додадуть вам вид європейського інтелектуала, а заодно і рок-н-ролльщика .

А от дівчатам в цьому сезоні варто вибрати круглі окуляри побільше, розміру oversize, – такі є у Miu Miu, Tom Ford і Marc by Marc Jacobs.

Найзапекліші модники вже напевно знайомі з колаборацією російського бренду Fakoshima з молодим грузинським дизайнером Ria Keburia – їх авангардна колекція круглих очок засвітилася у всіх модних журналах.

Cat eye

Модель «котяче око», так полюбився дівчатам минулого літа, не втратить своєї актуальності і в цьому році. Це добре, тому що гламурних красунь з овальними особами і вираженими вилицями вони не просто прикрашають, а роблять кінозірками, сексуальними і неповторними.

Cat eye версії-2015 повинні бути більш безкомпромісними: з комбінованого ацетату декількох кольорів, декоровані камінням і кристалами, c дзеркальними лінзами або просто з оправами яскравих кольорів.

Особливих висот у виробництві таких окулярів досягли гламурні Thierry Lasry, Fendi, Dsquared2 і A-Morir. Варіанти побюджетнее варто пошукати у Marc by Marc Jacobs і, наприклад, Max & Co.

А хто не готовий на експерименти з кольором і знає, що немає нічого універсальніше елегантних чорних окулярів, той знайде свою ідеальну пару cat eye у Prada, Dolce & Gabbana і Michael Kors.

З перемичкою

SPEKTRE

Окуляри з так званої перемичкою – мостом, що з’єднує зверху лінзи, прославив торік Dior своїй гучній моделлю So real.

Ці ефектні окуляри з тих пір встигли покрасуватися на кожній другій зірці світового масштабу – від Ріанни до Марійон Котіяр, надокучили на всіх червоних доріжках і в усіх інстаграмах світських дам, а тепер припадають пилом у підземних переходах і на китайських барахолках.

Що ж, не біда – аналоги не гірше встигли випустити багато світових брендів. Серед них Illesteva (модель Milan), Etnia Barcelona, Spektre, Emporio Armani. А Dior збирається повторити успіх новою моделлю Technologic.

Окуляри з перемичкою хороші тим, що добре виглядають і на чоловіках – брутально і цікаво.