В Мережу потрапили перші фото IPHONE 6S

Також розробники показали концепт iPhone 7 – завтовшки 5 мм і з дисплеєм на всю передню панель.

У Мережі з’явилися перші знімки наступного покоління iPhone. Новими фотографіями з заводу Foxconn поділився на своєму сайті блогер на ім’я Стів Хеммерштофер.

Секретні кадри потрапили в руки блогера завдяки особистому джерелу, який працює на заводі Apple. За словами Хеммерштофера, зовні iPhone 6s навряд чи буде відрізнятися від попередника, тому що передня панель майбутнього флагмана практично ідентична панелі iPhone 6 (така ж історія була і з попередніми “яблучними” смартфонами iPhone 4 / 4s, а також iPhone 5 / 5s).

Крім того, блогер зазначив, що на знімках можна побачити передні панелі для сріблястою і золотої версії iPhone. На жаль, поки невідомо, чи буде екран захищений сапфіровим склом.

Заміна скла на iPhone 5 від професійного сервісного центру. Дізнатись деталі та інші види робіт на  http://www.grandphone.ru/remont-apples/iphone/5/zamena-sensornogo-stekla/.

Зате Хеммерштофер поділився відомостями про “внутрішні” характеристиках iPhone 6s. Так, новий смартфон від компанії Apple отримає процесор A9 з двома Гбайт оперативної пам’яті, 12-мегапіксельну основну камеру і 5-мегапіскельною фронтальну.

Однак iPhone 6s, вихід якого очікується восени цього року, не буде відрізнятися від нинішньої «шістки», а тому вся увага творці концептів переключили на iPhone 7. Є ймовірність, що в наступній моделі iPhone Apple відмовиться від фізичної кнопки Home, «сховавши» її під дисплей. Це допоможе «розсунути» екран практично на всю передню панель, і, відповідно, розмістити на екрані більше інформації. Така ідея надихнула дизайнерів, і вони кинулися створювати концепти iPhone 7 з величезним дисплеєм і без кнопки Home, пише видання “Просто MAC”.

Нове творіння запропонували на суд глядачів дизайнери з Mesut G. Designs. На їхню думку, усунення кнопки Home дозволить також зробити смартфон тонше, і це думка втілилося в концептуальному iPhone 7. Смартфон має корпус товщиною всього 5 мм і 5,5-мм дисплей. Якимось чином всередину цього корпусу втиснутий акумулятор ємністю 3500 мАг, інтерфейс операційної системи нагадує такий в Apple Watch.