Як правильно вибрати пластикові вікна у Житомирі

В основному в старих будинках стоять застарілі вікна з дерева. З часом такі вікна зношуються: з’являються скрипи, а рами прогнивають. Зрештою, все це вам набридає, і ви наважуєтеся замінити свої вікна. У цій статті ми розповімо вам, як правильно вибрати пластикові вікна в компанії ВІЗАЖ.

Профіль – це основа пластикового вікна, яка служить для збереження тепла. Велику довіра завоювали такі виробники віконних профілів, як TrocalKBETEC.

Вибір профілю

1. Профіль виробляється з алюмінію або ПВХ. У профілі є повітряні камери. У пластикових вікнах повинно бути не менше трьох повітряних камер. Оптимальне число – п’ять повітряних камер.

2. Фурнітура повинна бути виконана за європейськими стандартами. Така фурнітура не дасть вашому вікну захлопнутися при поривах вітру або при сильному протязі, та не допустить довільного відкриття вікна.

3. Скло в склопакеті використовується товщиною 4мм (для порівняння в дерев’яних вікнах старого зразка товщина скла 3мм). Оскільки основну площу вікна займає скло, тому рекомендуємо звернути особливу увагу саме на вибір склопакета.

Секрет популярності пластикових вікон

Вікна із ПВХ є одним з найпопулярніших варіантів скління в наш час. Сфера виробництва пластикових вікон знаходиться в постійному розвитку завдяки регулярній появі нових розробок. Сучасні вікна – не просто джерело денного світла в приміщенні, вони покликані створювати затишок, що дуже важливо в умовах сучасних міст. Розглянемо ряд переваг, які роблять скління ПВХ-матеріалом популярним та затребуваним:

1. Екологічність матеріалів. За даними наукових досліджень, вироби з полівінілхлориду (ПВХ) екологічно безпечні і не завдають шкоди здоров’ю людини. Будьте уважні – деякі недобросовісні виробники використовують свинець в профілі, і тоді він стає дуже небезпечним!

2. Довгий термін служби. Якісні пластикові вікна служать не менше 50 років. Виробники профілю дають гарантію на 50 років і гарантують, що протягом зазначеного строку та за умови правильного догляду, профіль не змінить свого кольору (допускається зміна на 8-10%), а також гарантується відсутність деформації.

3. Герметичність (за умови, що у вікні використовується хороша фурнітура). Тоді у приміщення не потрапляє волога, шум вулиці, холодне повітря.

4. Зручність використання. Стулки пластикових вікон відкриваються в різних площинах, є також паралельно/зсувні конструкції, конструкції зі східчасто/похилим режимом, а додатковою перевагою у відкриванні буде функція мікропровітрювання «зимове провітрювання».

5. Вікна з ПВХ не вимагають спеціального догляду. Досить вологого прибирання м’якою тканиною з використанням мильного розчину.

6. Естетичний зовнішній вигляд. Пластикові вікна красиві, і вони здатні прикрасити будь-яке архітектурне рішення; вони прості, функціональні і сучасні.

7. Співвідношення ціни і якості. Кількість пропозицій на ринку дозволяє вибрати вікна на будь-який смак і гаманець.

Вікна з ПВХ – вигідне вкладення. Незалежно від приміщення, будь то заміський будинок, квартира або офіс, вони створюють приємну атмосферу тепла і затишку. Вони не стануть розчаруванням для власника, ні за яких обставин.

Ви зможете без зайвого клопоту правильно вибрати пластикові вікна. Нехай вікно буде довго служити вам, і принесе у ваш будинок затишок. Якщо у вас є додаткові питання – фахівці компанії ВІЗАЖ із задоволенням вам допоможуть!

Адреса: м Житомир вул. Перемоги, 10. Телефони: (0412) 41-84-40, (0412) 41-84-41, (067) 442-52-09.