Житомирян запрошують в суботу на «Family art fest – 2015»

11 липня з 11.00 до 16.00 у парку культури і відпочинку ім. Ю. Гагаріна Житомира відбудеться сімейний фестиваль «Family art fest – 2015».

На вас чекає різноманітна розважально-конкурсна програма дозвілля, майстер-класи, концертні виступи, ярмарок подарунків, які нікого не залишать байдужими. 

Для всієї родини будуть майданчики здоров’я, спорту, handmade, театру, кіно, кулінарії, арт-мистецтва, співів, танців, літератури, фото тощо.

«Family art fest-2015» — це свято для всієї родини, для всіх хто підтримує ідею здорового способу життя. В кожному з нас природою закладені особливі таланти і здібності, але не кожен може їх розкрити та реалізувати повною мірою.

Зараз Україна, як ніколи, потребує надзвичайних людей, які побудують нову країну, прославивши її в різних областях науки, мистецтва, бізнесу і політики. 

“Ми впевнені в тому, що кожен член родини має право отримати шанс реалізації своїх здібностей, і бути щасливим та успішним!”, – кажуть організатори – Благодійний фонд “Сім’я” та стоматологія “Біленька усмішка”.

Свято відбудеться за підтримки Житомирської міської ради.

На бульварі об 11.00 біля витоків каскадного фонтану розташується символічний вхід на територію Family art fest, кожен бажаючий матиме змогу зареєструватися та взяти участь у розіграші подарунків від партнерів фестивалю, отримати патріотичну стрічку проекту і залишити свій відгук в книзі «фесту».

Різноманітне розважально-конкурсне дозвілля чекатиме учасників фестивалю по праву і ліву сторону парку, а концертна програма триватиме з 11.00 до 16.00.

Підтримуючи ідею благодійності та співчуття до людей, які потребують допомоги суспільства, усі учасники та організатори фестивалю долучаються до проведення акції по збору коштів для дітей потерпілих в зоні АТО.

Оргкомітет фестивалю запрошує мешканців та гостей міста Житомира завітати та взяти участь у даному проекті, підтримати родину та подбати про країну.


Для висвітлення проведення фестивалю запрошуються представники ЗМІ.

Контакти організаторів:

Олена Хачатрян – благодійний фонд «Сім’я»

тел. моб. (067) 709-83-86 e-mail: lena.ht@bk.ru


Валентина Кос – стоматологічна клініка «Біленька усмішка»

тел. моб. (097) 465 81 68

e-mail: koss.valentina@gmail.com